top of page
DSC_2960.jpg
DYL-Certified-Coach-Logo-2-1.jpeg

Al van kinds af ben ik geïnteresseerd in wat mensen drijft.

Mijn studie Master in de Psychologische & Pedagogische Wetenschappen was dan ook een logische stap.

De interesse in drijfveren van mensen bleef, en gedurende mijn hele carrière bleef ik dan ook verder opleidingen volgen die mij hielpen in het coachen van mijn medewerkers en klanten.

Zo volgde ik o.a. een Master NLP bij GEA, gevolgd door een Master NLP aan de NLP Life School by Richard Bandler te London, Solution Focused coaching bij Ilfaro, Transition Management bij MEA in de U.S. , Systemisch coachen bij Systo

Een certifiëring in het werken met tools zoals Insights Discovery ® en Designing Your Life vervolledigen het plaatje.

Na mijn afstuderen bouwde ik een mooie carrière op in HR en Managementfuncties in diverse Media- en HR service provider bedrijven. Om er maar enkele te noemen: ITT Promedia, Sanoma België, Gruner & Jahr (Bertelsmann Group), IP International Network, Mediafin, Hudson, Daoust, … .

Vanuit mijn behoefte om te doen wat ik graag doe en wat mij energie geeft, heb ik zelf een paar carrière switches gemaakt. Daarom begrijp ik maar al te goed de vragen die je soms hebt over je loopbaan en je leven.

Vanuit deze rijke bagage gaan we samen aan de slag om jouw vraag scherp te stellen en antwoorden hierop te zoeken, klaarheid te scheppen in jouw twijfels, jouw mogelijkheden te verkennen, jouw drijfveren en motivaties te ontdekken, …

 

Samen op zoek naar jouw eigen New Ways Ahead.

bottom of page